Bestyrelsens beretning 2013

Først og fremmest vil bestyrelsen gerne byde velkommen til nye andelshavere Anne og Jens, samt Sigyn og Mikkel (som godt nok kom til umiddelbart før sidste generalforsamling).

Det seneste år har været et forholdsmæssigt roligt år, hvilket blandt andet skyldes, at vi har fået en administrator, som rent faktisk administrerer foreningen, hvilket har givet bestyrelsen mulighed for at se på nogle ting, som der ellers ikke har været tid til grundet andre presserende opgaver.

Blandt andet har vi fået sat gang i malerarbejdet, som samtidig viste sig også at omfatte noget murer arbejde. Vi er dog kun et stykke af vejen med malearbejdet, hvorfor dette vil fortsætte her i foråret/sommeren, alt efter hvornår vejeret tillader det.

Samtidig har Leif været i gang med en større renovering og opdatering af vores hjemmeside, som gerne skulle resultere i en mere overskuelig, brugervenlig og interessant hjemmeside, også for eventulle købere og andre interesserede. Og derfor er det også vigtigt at man kontakter Leif hvis man har noget til hjemmesiden, det være sig ændringer i forbindelse med salgsopstillinger, billeder fra diverse arrangementer, som kunne komme på hjemmesiden.
Bestyrelsen har ligeledes købt nye lamper til opgange og mellemgange. Det var en stor opgave, specielt for Thomas, som stod for denne opgave. Regler for brandveje elevatorer og lignende gjorde opgaven større end først antaget. Valget faldt på LED lamper hvor nogle af dem er monteret med sensor således der spares yderligere strøm. Bestyrelsen er rigtig godt tilfreds med resultatet, som også gerne på sigt skulle afspejles i vores elforbrug.

Bestyrelsen har ligeledes taget kontakt til grøn entreprise, som står for vores trappevask og gårdrummet, medhenblik på udskiftning af udgåede hække.

Det bemærkes af bestyrelsen, at vi fortsat har affaldsproblemer både i gårdrummet såvel som i og omkring miljøstationen. Bestyrelsen tror og håber på at affaldet som kastes omkring miljøstationen stammer fra udefrakommende personer, imens at det ville være ønskeligt om andelshavere ville søge for at presse deres affald helt ned i containerne således at låget kan lukkes og samtidig sørge for at rydde op efter sig hvis en pose går i stykker.

I gårdrummet flyder det af og til med affald i form af diverse papirer, poser samt et utal af cigaret skodder. Der er blevet indkøbt og opstillet et affaldsstativ i gårdrummet med henblik på at komme affald i gårdrummet til livs og anmoder om at alle hjælper hinanden med at holde gårdrummet rent til glæde for alle.

Når vi snakker gårdrummet skal der også lyde en tak til grundejerforeningen som sørger for vores vinterrydning.

Bestyrelsen har sat skilte op og omdelt materiale vedrørende Nabohjælp. Idet at formanden/jeg er inden for branchen, kan han/jeg oplyse at det er en af de mest kriminalpræventive tiltag man kan gøre for at beskytte sit hjem.

Der er afholdt 2 havedage, den sidste på søndag, og så er der afholdt julearrangement, som blev arrangeret af vores aktivitetsudvalg som også har arrangeret vores nye jule lysudsmykning. I den forbindelse opfordrer bestyrelsen til at man henvender sig, hvis der er nogen som kunne tænke sig at være AKTIVE i dette udvalg, idet de nuværende trækker sig. Bestyrelsen takker for det store arbejde som er blevet lagt i dette udvalg, og håber at der er nogen som vil træde til og tage over.

Der har været nogle henvendelser til bestyrelsen vedrørende henholdsvis støj på skæve tidspunkter, samt løse kæledyr. Bestyrelsen vil i den forbindelse opfordre til at man retter sig efter husordenen og generelt tager hensyn til hinanden. 

(aflagt af formand Michael Paulick 17.4.2013)